Imam Feeling agencija za promociju osnovana je 2019. godine, a svoj rad temelji na 8-godišnjem iskustvu rada u medijima, s medijima i digitalnom marketingu, odnosno društvenim medijima. Radimo brendiranje i marketing na društvenim mrežama, te vršimo usluge PR-a uz popratne djelatnosti i kreiranje sadržaja: pisanog, foto ili video.

Višegodišnje iskustvo

Multidisciplinaran pristup

Personalizirani odnos

Kreativna i orignalna rješenja

Imam_feeling_agencija_za_promociju_i_digitalni_marketing
history_01-2
Dobra_ideja_imam_feeling_2020

Svim industrijama i platformama jedno je zajedničko: potreba za kreiranjem uvijek novih i kreativnijih rješenja. Što je dobar i interesantan copy na društvenim mrežama nego interesantan naslov u novinama, dobar radijski ‘punch’, ili pak ‘chachy’ naslov priopćenja koji će zainteresirati medije da u moru priopćenje baš ovo otvore.

U sve projekte unosimo sva svoja znanja i iskustva, stvaramo nešto novo, jedinstveno i kreativno. Imamo feeling za dobru priču i imamo znanje kako ju ispričati i promovirati na najproduktivniji način: na vašem webu, kroz informativne medije, društvene mreže ili pak fotografiju.

Pročitajte

Kvalitetan sadržaj kralj je svake dobre digitalne komunikacije. I mi svoj blog za trku imamo! Edukativni tekstovi, studije slučaja, iskustva, priče, vijesti i novosti, gdje smo bili što, smo radili i što smo novo otkrili.

Javite nam se!

Zovite nas:

+385 95 5192 014

Mailajte nam:

info@imam-feeling.hr

Pratite nas:

facebook.com/ImamFeeling/

Copyright © 2020 Imam Feeling, agencija za promociju by Mia Bednaž.
All Rights Reserved.